Flyttstädning Umeå

Din flyttstädningsfirma i Umeå
Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vår städfirma erbjuder även våra städtjänster i följande städer

7 smarta städtips för hemmet Du kan göra själv

Vem vill inte att ens hus ska se rent och prydligt ut? Hur som helst, att städa hemmet är en jobbig uppgift för många av oss. Du kan anställa professionell städhjälp om du inte vill göra jobbet själv.

De 7 enklaste Städningstipsen för ditt hem

Här finns ett par städtips som kommer hjälpa dig att hålla ditt hem städat. Dessa rengöringstips är enkla och rakt på, så du kan göra dem utan att anstränga dig allt för mycket. Ta en titt.

  • Rengöra Speglar

Du behöver inte köpa fönsterputs och pappershanddukar för att skura speglarna där hemma. Lite vinäger och tidningar är allt du behöver för att få speglarna att glänsa som nya. Kom ihåg, ditt hem kan se mycket renare ut om speglarna är rena och glänser.

  • Skölj Tallrikarna

Att diska dina tallrikar kan vara en tuff uppgift om de har stått odiskade under en lång tid. Gör det till en vana att skölja din tallrik efter lunch eller middag och be alla dina familjemedlemmar att också göra det så det blir riktigt enkelt att diska tallrikarna. Det är en liten och enkel uppgift som tar bort mycket problem på ett väldigt enkelt sätt. Ingen tycker om att skrubba bort torkad mat från tallrikarna, gör du?

  • Rengöra Ugnen

Använder du ofta din ugn för olika syften? Ibland, när du inte använder din ugn, ge den en snabb spray med en rengöringslösning och låt det vara så till följande dag. Torka ugnen lite snabbt innan du sätter på den nästa dag. Detta gör så att det fastbrända i ugnen kommer loss enklare än någonsin.

  • Rengöra Mikrovågsugnen

Att rengöra Mikrovågsugnen är ganska enkelt. Ta en kopp med vatten och placera det i mikron på en hög temperatur i några minuter. Vattnet i koppen kommer att bli ånga, och få mat som har fastnat att lossa så du enkelt kan torka bort det. Det är så enkelt.

  • Rengöra Kylskåpet

De flesta av oss tycker att det är en enorm uppgift att rengöra kylen, och oftast undviker vi det helt. Följ dessa stegen och jobbet kommer bli en aning enklare. Först av allt måste du bli av med all dålig eller gammal mat från kylen, börja sedan torka uppifrån och ner. Vatten och bakpulver skapar ett perfekt rengöringsmedel och kommer inte lämna kylen full med lukten av starka kemikalier.

  • Rengöra Badrummet

Använd citronolja för att ge glans till kaklet i badrummet. Citronolja förhindrar också tillväxten av mögel och mjöldagg.

  • Toaletthygien

De flesta av oss tycker inte om att rengöra våra toaletter, men det är en extremt viktig sak att göra för det påverkar vår hygien. Köp en bra rengöringslösning och använd det två gånger om dagen för att toaletten ska hålla sig ren och glänsande.

Slutgiltiga tankar: Det finns ingen tvekan om att dessa tipsen kan hjälpa dig att hålla ditt hem rent. Hur som helst, för en noggrann rengöring av huset borde du anställa professionell städhjälp som kommer att ge dig en helt ny glans till ditt hem.